El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 3 de mayo de 2024

El Ministeri d’Hisenda confirma la “reducció del deute viu de l’Ajuntament d’Onda fins als 3,2 milions d’euros”, segons l’alcalde

26/07/2018 | 13:18 h
Comentarios
0

El Ministeri d'Hisenda ha confirmat en el seu informe anual que "Onda ha reduït el deute viu fins als 3,2 milions d'euros a finals de l'any 2017", segons indica una nota de l'Ajuntament, que continua així:

"Aquestes xifres suposen una reducció de prop d'un 40% de l'endeutament del consistori en l'actual legislatura tal com explica l'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, que a més assegura que “anem a seguir reduint aquestes xifres i esperem que a finals d'any les situem prop dels dos milions d'euros. Açò voldrà dir que, en tres anys, aquest equip de govern haurà reduït el deute a més de la meitat, passant dels 5 milions d'euros que teníem en la legislatura anterior als prop de dos amb els quals, si tot va segons el previst, podrem acabar aquest exercici 2018”.

L'alcalde ha volgut destacar “la bona gestió que s'ha dut a terme pel departament d'Hisenda que dirigeix la regidora Silvia Cerdà ha fet que aquesta disminució de les obligacions financeres l'haguem pogut fer sense reduir els serveis que el consistori ofereix a la ciutadania d'Onda, és més, s'han augmentat molts d'aquests i s'ha elaborat un pressupost que en el 2018 va a suposar un xifra rècord d'inversions respecte de l'última dècada” i afig que “açò ha sigut possible gràcies a que l'actual equip de govern no ha fet ús dels préstecs que en cada pressupost podia sol·licitar, com sí es venia fent en la legislatura anterior, ja que considerem que les operacions financeres són una bona eina a la qual poder acudir quan necessitem finançar una inversió i no disposem d'efectiu, però si disposem d'ell per a poder dur a terme les inversions, el més lògic és utilitzar els diners propis i no endeutar-se. Aquesta forma de governar que desenvolupem a Onda, austera i responsable, però efectiva, ens permet dur a terme una gestió que redunda en una major qualitat de vida de la ciutadania”.

Huguet conclou que “l'objectiu d'aquest govern ha sigut crear noves oportunitats per a tots i no deixar a ningú en el camí. Estem fent un exercici de responsabilitat continu i una bona gestió dels diners de tots els onders. Des de l'Ajuntament seguirem treballant en aquesta línia per a continuar amb aquests bons resultats, reduint el deute existent perquè l'economia local seguisca sent totalment sostenible amb recursos propis”, acaba transcvrivint la nota municipal.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.