El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 23 de julio de 2024

Jesús Heredia Fuentes, al carrer de Borriana, 21, guanya el concurs de balcons del centre històric d’Onda

07/07/2018 | 06:15 h
Comentarios
0

(24 fotos) Jesús Heredia Fuentes, que viu a la casa del carrer de Borrriana, 21, ha guanyat el concurs de balcons del centre históric d'Onda, organitzat per l'àrea de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament. 

En el segon premi ha repetit respecte a l'any passat Carmen Gimeno Marimón, que té la casa al carrer de la Verge de l'Esperança, 18, al final de les escaletes sense eixida. 

El tercer premi també coincideix amb el de 2017 per a Utxi Aguilella Falagán, del Carreró de la Creu, 4, sense eixida i amb entrada des del carrer de Santa Isabel.

El matí d'aquest divendres l'alcalde, Ximo Huguet Lecha, i el tinent d'alcaldia de Dinamització Económica, Ángel Badenas Donís, assistits per la tècnica de Turisme, Ana Armengol, han donat els diplomes acreditatius al saló de plens de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.