El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 12 de junio de 2024

Ribesalbes festeja el seu patró Sant Cristòfol durant cinc dies

04/07/2018 | 22:41 h
Comentarios
0

Ribesalbes inicia aquest dijous les festes en honor a Sant Cristòfol, que s'estendran fins dimarts 10 de juliol, dia oficial de la festivitat que, per segon any consecutiu, se celebra el diumenge immediatament anterior perquè més persones puguen participar a la processó de vehicles. Cagada del manso, entrada de cavalls i mansos, bou de la ramaderia de Juan Albarrán i ball amb l'orquestra La Tribu són els altres actes més destacats.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.