El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 24 de julio de 2024

La Repro acull el primer acte de les jornades Diversitat LGTBI de l’Ajuntament d’Onda

28/06/2018 | 22:52 h
Comentarios
0

(16 fotos) La llibreria La Repro, a l'avinguda Serra d'Espadà, 74 d'Onda, ha acollit aquest dijous la la presentació del llibre de Prado G. Velázquez En blanco y negrowatch?v=4G0aYlSEGBw&feature=youtu.be, una novela negra que té com a protagonista una detectiu lesbiana als Estats Units dels anys 50.

Era el primer acte de les jornades Diversitat LGTBI, organitzades per l'àrea d'Igualtat de l'Ajuntament, com ha recordat el regidor responsable, Asensio Blaya Martínez.

Ha presentat l'autora la responsable del col·lectiu LGTBI a Castelló i coordinadora de Cultura estatal, Pastora de Florencio. Ambdues han coincidit que cal naturalitzar la diversitat i qualsevol forma de relació sexual.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.