El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 23 de julio de 2024

L’orquestra de la Societat Artístico-Musical Vila d’Onda (SAMVO) acompanyarà la cantant Gisela aquest dissabte

25/06/2018 | 19:21 h
Comentarios
0

L'Ajuntament d'Onda, a través de l'àrea de Cultura que gestiona el tinent d'alcaldia, Lluís Pastor Catalan, ha presentat aquest dilluns el concert Gisela Simfònic, un espectacle de l'orquestra de la SAMVO i la famosa cantant Gisela, que "delectaran al públic amb un repertori complet dels temes més famosos de les pel·lícules Disney. El concert, que és gratuït, tindrà lloc dissabte que ve 30 de juny, a les 22.30 hores, en la plaça del Pla", indica una nota municipal.

Pastor ha explicat que “des del consistori continuem impulsant i recolzant a les diferents associacions de la localitat. En aquest cas, li toca a la SAMVO lluir-se amb aquesta artista reconeguda en el panorama nacional, concursant de la primera edició d' 'Operación Triunfo', veu habitual en el cinema infantil i actriu de musicals. Pensem que formaran un gran binomi i junts oferiran un emotiu espectacle que segur va a ser de gran interès per a tots els ondenses i veïns de poblacions properes que vulguen venir en família a gaudir de la música de Disney”, segons transcriu la nota.

El director de l'orquestra, José Antonio Cavero García, ha dit que la SAMVO ja es coneguda a tot arreu després de cinc anys de la seua fundació.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.