El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 23 de julio de 2024

L’Ajuntament d’Onda organitza novament la campanya Diversitat LGTBI

22/06/2018 | 06:39 h
Comentarios
0

L'Ajuntament d'Onda, a través de l'àrea d'Igualtat que gestiona el regidor Asensio Blaya Martínez, ha presentat aquest dijous la campanya ‘Diversitat LGTBI’, al voltant del Dia Internacional de l'Orgull que se celebra el 28 de juny. Shan programat diferents activitats amb la finalitat de sensibilitzar i conscienciar a la ciutadania, afavorint la tolerància i la inclusió.

Blaya ha explicat que “des de l'equip de govern que dirigeix l'alcalde Ximo Huguet, volem mostrar el nostre compromís de suport real i efectiu al col·lectiu LGTBI, lluitant per una democràcia inclusiva i respectuosa amb la diversitat i amb les llibertats i drets de totes les persones”, i ha afegit que “anem a seguir treballant en aquesta línia per a aconseguir la plena igualtat i eliminar la LGTBIfòbia a Onda”, seon indica una nota de l'Ajuntament, que continua d'aquesta manera:

"Així, el pròxim dia 28 de juny, a les 19.00 hores, a la llibreria ‘La Repro’, es realitzarà la presentació de la novel·la negra ‘En Blanc i Negre’, de Prado G. Velázquez. La xarrada estarà conduïda per Pastora de Florencio, coordinadora de Cultura de la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transexuals i Bisexuals.

El dia 29, a les 20.00 hores, la Plaça del Raval de Sant Josep acollirà l'obra ‘PA TI PA MI’, de Kancaneo Teatre d’Improvisació, un espectacle que barreja diferents estils i interactua amb el públic. A més, la ‘Cruz Roja’, a través del projecte PINEO, realitzarà activitats de conscienciació LGTBI.

Finalment, el dia 30, a les 11.00 hores a la Font de Dins, tindrà lloc un  contacontes amb marionetes a càrrec de ‘El ombligo y la pelusa’, del qual podran gaudir onders de totes les edats.

A més, es realitzaran xarrades sobre ‘Educació per a la Salut, Sexualitat i Sida’, així com de ‘Diversitat afectiu-sexual i Identitat de Gènere’, de les quals s'anunciarà  pròximament les dates.

Blaya ha finalitzat la presentació convidant a tots els onders a “participar de les activitats que s'han organitzat amb la finalitat d'aconseguir una ciutadania inclusiva i tolerant que no discrimine per cap motiu, especialment, en aquest cas, per les diferents opcions de sexualitat o gènere”, acaba transcrivint la nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.