El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 24 de julio de 2024

232 fotos de dissabte i diumenge a la Fira del Llibre d’Onda 2018

28/05/2018 | 21:30 h
Comentarios
0

A la imatge principal, l'últim acte de la 33ª Fira del Llibre d'Onda, la presentació del llibre Memòries d'un Roder, d'Ernest Nabàs Orenga, a càrrec de l'autor, d'Enrique Navarro Andreu, ex-alcalde, i de Nadal Escrig González, director del diari eltriangulo.es.

El principi de la presentació ha coincidit amb una forta tormenta, que ha marcat el final de certamen.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.