El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 21 de junio de 2024

132 fotos de les cloendes dels programes Et Formem i T’Avalem del SERVEF a Onda

16/05/2018 | 20:36 h
Comentarios
0

Aquest dimecres s'ha clausurat oficialmente al centre de formació municipal de l'antic col·legi 'Monteblanco', a Onda, el programa T'Avalem d'Operacions bàsiques de restaurant i bar, i Serveis de bar i cafeteria, que ha durat un any (78 fotos). Ha estat a càrrec d'Enric Nomdedéu Biosca, secretari autonòmic d'Ocupació i director general del SERVEF, entitat subvencionadora, i de l'alcalde, Ximo Huguet Lecha.

Els acompanyaven el director territorial a Castelló de la conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius i Ocupació, José Vicente Andrés Peñarroja, i el tinent d'alcalde de Desenvolupament Econòmic, Ángel Badenas Donís, que van ser els encarregats de tancar el 27 d'abril el programa Et Formem, en les especialitats en Operacions auxiliars d'acabats rígids i urbanització, i Operacions auxiliars de muntatge de xarxes elèctriques', durant un periode de 4 mesos (54 fotos).

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.