El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Lunes, 29 de abril de 2024

Acte del PSPV-PSOE d’Onda “en defensa de les pensions públiques”

11/05/2018 | 15:06 h
Comentarios
0

(19 fotos) El PSPV-PSOE d'Onda ha reclamat al govern d'Espanya "unes pensions dignes que garanteixquen el futur i la viabilitat del Sistema Públic de Pensions, qüestió que ha estat objecte de debat en la xarrada 'En defensa de les pensions públiques', impartida per José Luis Almela Sebastià i introduïda per Félix Rodríguez Velasdo, ambdós de la Unió de Jubilats i pensionistes d'UGT.

El secretari general de l'agrupació municipal socialista i alcalde d'Onda, Ximo Huguet Lecha, ha manifestat al principi de l'acte, celebrat la vesprada d'aquest dijous a la Casa de  la Cultura, que "es tracta d'una reivindicació justa i necessària que els pensionistes han expressat al carrer, per la qual cosa Rajoy no pot mirar a un altre costat condemnant i negant als nostres majors unes pensions dignes després de tota una vida d'esforç i treball", segons indica una nota del PSPV-PSOE local.

En aquest acte també s'ha denunciat la situació actual i s'ha instat el govern d'Espanya "a garantir el poder adquisitiu de les pensions actualitzant-les d'acord amb l'IPC, eliminar el factor de sostenibilitat pel qual es reduiran les pensions en funció de l'esperança de vida, garantir el finançament de la Seguretat Social o eliminar la bretxa salarial de gènere".

"Exigim mesures serioses que eviten el progressiu empobriment dels pensionistes i que suposen una garantia de futur. La mala gestió dels populars no pot llastrar el dia a dia dels nostres majors ni generar incertesa en una ciutadania que contribueix al sistema però dubta del retorn en una pensió digna', ha assenyalat Huguet, segons transcripció de la nota.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.