El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 3 de mayo de 2024

L’Ajuntament d’Onda licita la renovació de les gespes dels camps de futbol de La Cossa i l’Olímpic

04/05/2018 | 14:20 h
Comentarios
0

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Onda ha aprovat la incoació de l'expedient per a la licitació de les obres de remodelació dels camps de futbol de La Cossa (foto de dalt) i l'Olímpic (imatge de baix), que inclouen la renovació de les respectives gespes amb un pressupost total de de 382.454,99 euros.

L'alcalde, Ximo Huguet Lecha, ha assegurat que “davant la gran quantitat d'esdeveniments esportius que se celebren a la localitat, hem establit com a prioritat, dins de la gestió que duem a terme a la ciutat, el manteniment i adequació de les instal·lacions esportives per a poder seguir albergant campionats tan importants com els quals s'han celebrat últimament a Onda. Aquestes obres són una nova mostra de la nostra aposta per continuar sent una ciutat cada vegada més saludable, que redunda en una millor qualitat de vida de la ciutadania”, segons transcriu una nota de l'Ajuntament, que conitnua així.

A la junta de govern local celebrada aquest matí s'ha aprovat licitar aquests treballs per una quantitat de 382.454,99 euros, que es destinaran a millorar les instal·lacions i canviar alguns elements que s'han deteriorat amb el pas del temps. Així mateix, aquest pressupost inclou el manteniment de la gespa artificial durant cinc anys, reparant els desperfectes que es puguen causar. “Durant el passat any, es van celebrar a Onda més de 200 esdeveniments relacionats amb l'esport i enguany anem camí de repetir unes xifres similars. És per açò pel que, des de la regidoria d'Esport, que dirigeix Paco Chalmeta Castells, s'està escoltant als clubs i les necessitats que tenen en els diferents recintes esportius”, ha indicat Huguet.

L'alcalde ha conclòs dient que, “cal recordar que, per a l'economia local, aquestes competicions esportives que se celebren a la localitat suposen una bona injecció i fins i tot han propiciat que es duguen a terme algunes pernoctacions a la ciutat. Així mateix, les persones que vénen a practicar esport a Onda o a acompanyar a algú que ho practica, també poden conèixer de primera mà els encants culturals i naturals del nostre municipi i moltes es plantegen repetir les seves visites amb finalitats més turístiques. En definitiva, els campionats esportius ens serveixen com a aparador i ens ajuden a potenciar la nostra imatge turística”, segons acaba transcrivint la nota.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.