El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 16 de junio de 2024

Trauen un cotxe del fons de l’Embassament del Sitjar a Onda

04/05/2018 | 06:32 h
Comentarios
0

(4 fotos) Aquest dijous una grua molt gran ha tret un cotxe totalment destrossat del fons de l'Embassament del Sitjar, a Onda, cada vegada menys fons en baixar considerablement el nivell de l'aigua a causa de la sequera. La Guàrdia Civil ha supervisat els treballs.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.