El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 16 de junio de 2024

L’alumnat del programa ‘T’Avalem’ organitza un divertit matí al Centre de Dia d’Onda

25/04/2018 | 21:48 h
Comentarios
0

El Centre de Dia d'Onda ha rebut avui l'alumnat del programa 'T'Avalem', que estan actualment formant-se com a professionals de la restauració, que al llarg del matí han realitzat diferents activitats lúdiques per a les persones majors, a més de servir-los un brunch.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.