El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Lunes, 29 de abril de 2024

Iniciativa pel Poble Valencià ha arrivat a Onda

11/10/2010 | 06:00 h
Comentarios
0

Un grup de persones del poble, joves i molt preparades seràn les encarregades de representar a aquest partit d’esquerres a Onda. Ser d’Iniciativa és ser ecosocialista. És així com INICIATIVA PER ONDA es presentarà a les següents eleccions de maig per a oferir a la ciutadania d’Onda una opció política ecologista, feminista i progressista.


Aquest partit  que a les Corts Valencianes té molta força de la mà de Mònica Oltra i Mireia Moià i, que a Castelló o Vila-Real s’ha fet un puesto important, especialment entre la gent jove, es presenta en Onda amb l’objectiu de fer-se escoltar.  I des d’Iniciativa per Onda s’avisa de les seues intencions: “farem una política directa, molt modernitzadora, trencadora, regeneradora i progressista,  que s’allunye de la política viciada del PP i del PSOE que sols pensen en clau electoral”. Iniciativa per Onda es presenta com l’únic partit realment d’esquerres d’Onda.
Al mes de novembre es presentaràn oficialment i escomençaràn la seua trajectòria política per a intentar donar un poc d’aire fresc a la política ondense.
Podeu trobar Iniciativa per Onda al facebook i al blog: www.iniciativaonda.blogspot.com

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.