El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 28 de abril de 2024

150 xiquets i xiquetes participaran a l’Escoleta de Pasqua que ofereix l’Ajuntament d’Onda

26/03/2018 | 20:41 h
Comentarios
0

Aquest dijous, 29 de març, comença una nova edició de l’Escoleta de Pasqua que l'Ajuntament d'Onda ofereix amb la finalitat de "facilitar a les famílies la conciliació laboral i familiar durant les vacances de Setmana Santa i Pasqua", segons indica una nota municipal, que continua així:

"Gràcies a la bona gestió de l'equip de govern que lidera l'alcalde Ximo Huguet, l'Ajuntament torna a engegar aquest servei del qual es beneficiaran aproximadament 150 onders i les seves respectives famílies. En aquest sentit, la tinent d'alcalde d'Educació, Encarna Ribes, ha informat que “gràcies a les millores que el consistori ha anat incloent, enguany s'han ocupat totes les places oferides”.

L’Escoleta, que està dirigida a xiquets i xiquetes de P3, P4 i P5 d'Infantil i tots els cursos de Primària, es desenvoluparà en aquesta edició al CEIP Miralcamp, del 29 de març al 6 d'abril. L'horari serà de 9.00 a 13.00 hores, amb possibilitat d'ampliar-ho amb el servei d'acollida  matutí des de les 7.45 hores i el vespertí fins a les 14.00 hores. Així mateix, es posa a la disposició de les famílies un servei de menjador. Gràcies a aquest servei, els joves onders  participaran en tallers, i gaudiran jocs i diversió durant les vacances; així com es facilitarà a les famílies la conciliació personal amb la professional en època de vacances escolars.

Finalment, Ribes ha recordat que l'Ajuntament complementa aquest servei oferint durant la Pasqua un ampli i complet programa, dirigit als més joves i als seus familiars, amb múltiples activitats que es realitzaran tant al Casal Jove com a l'ermita del Salvador, al parc de la Ceràmica, la plaça 8 de març i al castell", acaba indicant la nota municipal.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.