El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 16 de junio de 2024

Arranca el Març de la Dona a Onda amb el taller de Ceràmica per la Igualtat de les participants al Programa Sara

03/03/2018 | 21:34 h
Comentarios
0

(12 fotos) El Museu del Taulell ‘Manolo Safont’ d'Onda ha acollit aquest divendres el taller de 'Ceràmica per la Igualtat', dirigit a les participants al Programa Sara de Creu Roja, activitat amb la qual arranca la programació del Març de la Dona.

Les dones han elaborat els seus propis taulells de temàtiques sobre la igualtat de gènere i també han rebut una xerrada sobre igualtat i prevenció de violència de gènere a càrrec de l'agent d'Igualtat de l'Ajuntament, Patricia Calvo García.

Les obres realitzades per les assistents al curs s'exposaran a la institució museística el proper 8 de març, dia internacional de la dona treballadora.

Al programa Sara participen 25 dones de diferents nacionalitats que es troben en procés de cerca d'ocupació. L'objectiu és millorar la qualitat de vida d'aquestes dones, mitjançant una millor capacitació per a l'ocupació a través d'un complet itinerari formatiu. El programa està finançat per l'Institut de la Dona i per a la Igualtat d'Oportunitats, del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, a través del cofinançament del Fons Social Europeu, i en col·laboració amb l'Ajuntament d'Onda, qui ha posat tots els recursos necessaris a la disposició de la Creu Roja per dur-lo a terme.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.