El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 28 de abril de 2024

Alumnat de batxiller de l’IES Serra d’Espadà col·labora amb l’associació animalista 2ª Oportunitat Onda

22/01/2018 | 21:17 h
Comentarios
0

L'últim trimestre, l'alumnat de l'assignatura de Ciències de la Terra i Mediambientals de 2on, de Batxillerat de l'IES Serra d'Espadà d'Onda va iniciar el projecte Ajuda digital, que consistia a fer fotografies a l'hort del centre amb l'ajuda de les noves tecnologies i després vendre-les per poder ajudar l'associació 2ª Oportunitat.

Tot va començar amb la idea de donar una nova perspectiva a l'hort que estan cultivant. Se'ls va ocórrer que podien fotografiar la natura de l'hort utilitzant aplicacions digitals específiques per a captar imatges amb major qualitat. Però també volien donar un objectiu final a aquestes fotografies. Així que, després de barallar diverses opcions, van decidir que es podia aprofitar el Nadal per crear un mercat solidari amb aquestes fotografies.

Una vegada fetes les fotografies, escollides les més boniques i impreses amb paper fotogràfic, es va organitzar una campanya per vendre-les a l'alumnat i al professorat de l'IES amb la intenció de recaptar diners per a ajudar a l'associació 2ª Oportunitat Onda. Aquesta associació es dedica a recollir animals abandonats i buscar-los una nova família en adopció.

Així doncs, l'última setmana abans de les vacances de Nadal es va realitzar el mercat solidari durant tres dies. Amb la venda de les fotografies es van recaptar 180€ i amb la venda d'objectes de l'associació (calendaris, clauers, llapisseres, etc.), 140€.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.