El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 12 de junio de 2024

Actes de l’IES Serra d’Espadà per l’eradicació de la violència cap a les dones

01/11/2017 | 21:07 h
Comentarios
0

(11 fotos) L'IES Serra d'Espadà d'Onda està organitzant durant aquest dies diversos actes per l'eradicació de la violència cap a les dones, que culminaran al mateix centre divendres 24 de novembre, la jornada abans del Dia Internacional.

Fins ara s'han projectat dos pel·lícules matinals a La Cassola, seguides de col·loqui. Dilluns 30 d'octubre ha sigut el torn de Precious, de Lee Daniels. Dimarts 31 s'ha projectat Ladybird, de Ken Loach, al col·loqui dela qual corresponen les fotos amb alumnat de 1er. de batxillerat.

Queda per a divendres 3 de novembre Persépolis, pel·lícula d'animació de Vincent Paronnaud. La setmana del 20 al 24 de novembre es realitzarà una exposició en memòria de totes les dones assassinades durant l'any 2017. Finalment, l'acte central amb motiu del Dia Internacional per l'Eradicació de la violència cap a les Donres es farà divendres 24 a les 12. Alumnat, professorat i personal no docent es concentraran al pati, on es durà a terme un acte simbòlic i la lectura d'un manifest.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.