El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 3 de marzo de 2024

L’Ajuntament d’Onda promou hàbits d’alimentació saludables amb una jornada

07/10/2017 | 22:40 h
Comentarios
0

(13 fotos) La Sala La Cassola de la Casa de la Cultura ha acollit recentment una jornada amb la qual l'Ajuntament pretén promoure hàbits d'alimentació saludables, dins del projecte Onda, ciutat saludable.

Després de la presentació a càrrec de la tinenet d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Encarna Ribes Rovira, i unes paraules de benvinguda de l'alcalde, Ximo Huguet Lecha, les persones assistents han seguit amb atenció la interessant ponència a càrrec del departament de nutrició i psicologia del Vila-real CF sobre “Nutrició i hàbits saludables en joves esportistes”. A continuació, han après diferents maneres d'aconseguir que l'alimentació siga més saludable gràcies a un taller pràctic, impartit per la nutricionista del Centre Sanitari Integrat d'Onda II, Inma Girba. La jornada ha finalitzat amb una taula redona.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre