El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 12 de junio de 2024

497 fotos de dissabte a la Fira de Sant Miquel i La Miqueleta d’Onda

24/09/2017 | 13:10 h
Comentarios
0

Imatges de les nombroses activitats organitzades al si de la Fira de Sant Miquel d'Onda i La Miqueleta d'Hosturionda, inclós un extens reportatge d'unes 400 fotos de la desfilada de moda solidària amb l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC).

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.