El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 12 de junio de 2024

Onda acull dissabte i diumenge les jornades tècniques ‘Ciutats sense contaminants’

23/09/2017 | 14:17 h
Comentarios
0

(14 fotos) El saló d'actes de la Casa de la Cultura acull tot aquest dissabte i diumenge de matí les jornades tècniques 'Ciutats sense contaminants', organitzada per l'àrea de Sostenibilitat de l'Ajuntament, per iniciativa del regidor 'd'Onda Sí Se Puede', Manu Escrig Azor, que va presentar una moció al Ple. Es va aprovar amb els tres vots d'OSSP, Compromís y Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) i l'abstenció dels altres tres grups.

L'encontre s'inscriu dins de l'estratègia Onda Ciutat Verda 2020 i se celebraran altres cicles, segurament un altre al març de 2018.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.