El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 12 de junio de 2024

El Centre de Dia d’Onda obre les portes al públic per a celebrar el seu V aniversari

14/09/2017 | 06:06 h
Comentarios
0

(3 fotos) L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet Lecha, la tinent d'alcaldia de Política Social, Mari Carmen Aguilella Garcia, i la tinent d’alcaldia de Serveis a la Ciutadania, Encarna Ribes Rovira, han visitat aquesta setmana el Centre de Dia municipal amb motiu de la jornada de portes obertes que s'ha organitzat per a celebrar el seu V aniversari.

El Centre Municipal compta amb 40 places d'estada diürna i està destinat a majors de 60 anys o persones de qualsevol edat que requerisquen cures especials, ja siga per malaltia o per postoperatori.

Amb aquesta jornada, han donat a conèixer quines activitats i serveis presten.

El dia de portes obertes ha reunit a multitud de persones, entre persones residents, familiars, voluntàries i plantilla del centre, i "ha comptat amb un emotiu audiovisual que arreplega imatges de les activitats diàries que es realitzen allí i una exposició", segons una nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.