El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 21 de junio de 2024

L’Ajuntament d’Onda crea el nou Carnet Municipal de l’Alumnat (CMA)

08/09/2017 | 22:30 h
Comentarios
0

L'Ajuntament d'Onda ha donat els primers passos per a la creació del Carnet Municipal de l'Alumnat (CMA), una targeta personal i intransferible que podrà utilitzar la joventut empadronada al municipi d'entre 16 i 35 anys per a obtenir determinats beneficis en serveis específics.

La regidoria de Joventut engegarà una campanya per a donar a conèixer aquest carnet que inclourà al principi dos serveis. D'una banda, el servei d'autobús gratuït per a l'alumnat d'ensenyament postobligatori.

"D'aquesta forma, l'equip de govern continua subvencionant el transport a l'estudiantat de l'UJI i de FP i Batxillerat dels centres d'ensenyament de Castelló i Vila-real, a través d'aquest carnet que hauran de presentar cada vegada que utilitzen el servei", ha indicat el regidor de Joventut, Asensio Blaya Martínez.

Així mateix, el CMA facilitarà l'accés de la joventut als serveis que ofereix l'Aula Universitària UJI-Vila d’Onda, inaugurada a la fi del passat mes de juny i que es troba situada al Local d'Associacions de La Safona.

"Amb la creació d'aquest Carnet Municipal de l'Alumnat (CMA), l'equip de govern demostra una vegada més la seva ferma aposta pels joves de la localitat. Seguirem treballant per a ampliar els serveis d'aquest nou carnet i perquè aquest segment de la nostra població seguisca comptant amb mesures com aquesta que els permeta afrontar el seu dia a dia amb més facilitats”, segons acaba transcrivint una nota de l'Ajuntament. 

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.