El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 12 de junio de 2024

Diumenge 17 de setembre, VI edició de la marxa Caminant per Onda

07/09/2017 | 22:39 h
Comentarios
0

Diumenge 17 de setembre se celebrarà la VI edició de la marxa Caminant per Onda, una trobada senderista de 9,4 quilòmetres pels paratges més bells de la naturalesa que envolta el municipi. Així ho ha anunciat el matí d'aquest dijous el regidor d'Esports, Paco Chalmeta, en la presentació d'aquest esdeveniment, a la qual ha assistit també José Luis Madueño, president del Club Desplome, que l'organitza.

El recorregut d'aquesta prova, que està a l'abast d'un públic familiar, en tenir una dificultat mitja-baixa, començarà al Pla i finalitzarà al Recinte Multiusos, sobre les 12.30 hores. La ruta, que passarà pel Raval de Sant Josep, es dirigirà direcció al carrer Vall d’Uixó. Després de creuar la plaça Montí, els participants es dirigiran cap a l'Assut de Tales, passant per zones en les quals es podrà contemplar l'emblemàtic bosc de sureres. Després d'un breu descans, en el qual s'esmorzarà, es tornarà a creuar el riu Sonella, cap a  Artesa, fins a aconseguir la meta. Al Recinte Multiusos es repartirà beguda per a refrescar-se i es duran a terme activitats lúdiques. Així mateix, les persones inscrites participaran en el sorteig de lots que contenen productes ecològics i artesanals, amb el prestigi de qualitat de Km. 0.

Amb aquesta iniciativa, Chalmeta ha recordat que l'equip de govern dóna a conèixer tant la marca que s'impulsa des del Consorci del Pacte Territorial per l'Ocupació de la Ceràmica, com la tenda El Rebost, al carrer de Sant Isidre, 8, al cor del centre històric, que compta amb productes conreats en la comarca.

Les persones interessades ja poden formalitzar la inscripció fins al 14 de setembre, ja siga de forma on-line, a través de la web municipal en  l'enllaç www.onda.es/la-ciudad/eventos/vi-caminant-onda-salut#inscripcio , o de forma presencial acudint a l'àrea municipal d'Esports situada a la tercera planta de la Casa de la Cultura. El preu és de 5 euros per als adults i 3 euros per als menors de 12 anys. Amb la inscripció, es té dret a beguda, al corresponent segur i a una samarreta tècnica, que podrà arreplegar-se tant el dissabte dia 16, en el Pavelló Municipal de 16.00 a 20.00 hores, com el diumenge de 08.00 a 09.00 hores en el Pla, abans de l'eixida. Es podrà recollir l'acreditació el dia mateix de la marxa, a partir de les 08.00 hores, o també el dissabte dia 16 en el Pavelló Municipal, de 17.00 a 20.00 hores.

El regidor d'Esports ha animat el veïnat a participar en aquesta activitat "amb la qual l'Ajuntament torna a promocionar la pràctica esportiva i saludable, així com la turística i gastronòmica". En finalitzar la prova, les persones participants podran reposar forces assaborint la rica gastronomia local. "Enguany tornem a apostar pel sector hostaler d'Onda”, ha dit Chalmeta, qui ha confirmat que l'associació local d'hostaleria i turisme d'Onda (Hosturionda) s'encarregarà dels avituallaments repartits al llarg del traçat i oferirà menús amb preus que oscil·len entre els 10 a 20 euros. En aquest sentit, ha assenyalat que els restaurants que col·laboren en aquesta iniciativa són: Bar Bahía, Asoko, Bocatería El Cantó, El Delantal Verde, Rincón Andaluz, Maná Bar, 4 Cantons, Piazzeta, Com a casa, Restaurante Campus, i Passatge i Colonial, en quan a consumicions.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.