El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 12 de junio de 2024

L’Ajuntament d’Onda torna el cicle de jazz a la Font de Dins

05/09/2017 | 22:17 h
Comentarios
0

Lluís Pastor Catalan, tinent d'alcaldia de Cultura d'Onda, ha presentat aquest dimarts el cicle 'Jazz de Dins', en què es relizarán concerts durant els tres propers caps de caps de setmana de setembre.

Els dos primers seran en dissabte, a partir de les 19.30 hores, i el tercer serà el diumenge 24 de setembre, amb aquest mateix horari, al Raval de Sant Josep, coincidint amb la Fira de Sant Miquel, amb la Lírica Big Band de Silla i l'Onda Big Band.

El dia 9 de setembre tindrà lloc la primera de les actuacions a la Font de Dins, en aquest cas el trio onder Colombo (a la foto de dalt), i el dissabte 16 ho farà el grup 'Pra Você'. "Tornem a organitzar la majoria dels concerts a la Font de Dins, on va néixer el cicle en 2010 i després que recorregués diverses ubicacions al llarg dels anys", ha apuntat Pastor.

També ha significat que l'equip de govern municipal col·labora una vegada més amb associacions locals en l'organització d'actes culturals, "en aquest cas amb Onda i Música".

"En aquesta mateixa línia, el 30 de setembre al teatre Mònaco, l'associació cultural Desbankà presenta els monòlegs d'Eugeni Alemany i Toni de l'Hostal, i abans, el divendres 15 i el diumenge 17, el musical 'Canallas y princesas', amb cançons de Joaquín Sabina i dirigit per l'onder Christian Martínez Llácer ", ha conclòs el regidor.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.