El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 16 de junio de 2024

L’Ajuntament d’Onda aconsegueix una subvenció de 9.506 euros per a la biblioteca

02/09/2017 | 16:13 h
Comentarios
0

La Generalitat, a través de la conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, ha concedit a l'Ajuntament d'Onda una subvenció de 9.506,32 euros que es destinarà a l'adquisició d'equipament i material bibliogràfic.

El tinent d'alcalde de Cultura, Lluís Pastor Catalan, del qual depén aquest servei, ha mostrat la seua satisfacció “ja que amb aquesta ajuda podrem millorar encara més la biblioteca municipal, disposarem de més material i un equipament més adequat”, segons indica una nota de l'Ajuntament.


Així mateix, Pastor ha destacat el mèrit que suposa obtindre una quantitat tan alta en aquest tipus d'ajudes. “Onda ha aconseguit una de les subvencions més altes de tota la Comunitat Valenciana, situant-se en la classificació en la posició número 14. Una dada molt significativa, ja que cal tenir en compte que en el nostre territori hi ha municipis més grans, amb una major densitat de població i que gestionen, en alguns casos, una xarxa de biblioteques. Per açò, ens enorgulleix comptar amb aquesta ajuda de quasi 10.000 euros que ens permetrà seguir treballant en atendre les necessitats de la ciutadania en matèria de cultura i educació”. 

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.