El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 23 de mayo de 2024

Les ajudes de l’Ajuntament d’Onda a empreses i persones autònomes han permès ja la contractació de 12 aturats/ades

31/08/2017 | 19:48 h
Comentarios
0

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Onda ha concedit fins ara ajudes per un total d'11.287,50 euros, que han suposat la contractació de 12 persones aturades per part d'empreses o de persones autònomes.

Fins avui s'han presentat per registre d'entrada quasi 30 sol·licituds d'aquestes subvencions, per la qual cosa l'alcalde, Ximo Huguet Lecha, ha avançat que “aquesta quantitat pot augmentar considerablement, doncs estan pendents de resoldre altres 14 sol·licituds que podrien suposar quasi 17.000 euros en ajudes econòmiques a les empreses de la localitat”, segons transcriu una nota de l'Ajuntament.

Huguet ha afirmat que “es tracta d'unes dades molt positives, que reflecteixen que aquest equip de govern està complint amb un dels seus objectius a través d'aquestes ajudes: propiciar oportunitats d'ocupació als veïns, amb prioritat a les persones que tenen dificultades per a accedir al mercat laboral”, transcriu també la nota, que continú així:

"El programa d'ajudes a la contractació està emmarcat en l'estratègia de l'equip de govern per a impulsar l'ocupació i treball des de tots els àmbits possibles en la lluita contra l'atur en la ciutat. “Les Pimes i els empresaris autònoms locals han sigut i són motor principal de l'economia en la ciutat. Per aquest motiu, des de l'Ajuntament d'Onda plantegem aquest pla per a incentivar la contractació d'onders afavorint col·lectius amb especials dificultats d'inserció laboral i fomentant l'ocupació estable mitjançant la contractació indefinida directa i la conversió de contractes temporals en indefinits”, ha explicat l'alcalde. En concret, l'Ajuntament destina 500 euros de forma directa en aquells casos en què la contractació tinga una durada de, almenys, 3 mesos; 1.000 euros en el cas de contractes de sis mesos i 1.500 euros per als indefinits. A més, en el cas que contracten a persones aturades de llarga durada, en risc d'exclusió, persones aturades amb una discapacitat igual o superior al 33%, o autònoms que contracten al seu primer treballador, reben una bonificació addicional de 200 euros", acaba indicant la nota municipal.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.