El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 16 de junio de 2024

52 fotos del final del 3er torn de l’Escoleta d’Onda Un Estiu de Ceràmica al Museu del Taulell

11/08/2017 | 17:59 h
Comentarios
0

52 fotos del final al Museu del Taulell 'Manolo Safont' del tercer torn de l'Escoleta d'Onda Un Estiu de Ceràmica, organitzada per l'àrea de Serveis a la Ciutadania de l'Ajuntament, "per a conciliar la vida familiar i laboral".

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.