El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Lunes, 29 de abril de 2024

El 25 d’agost acaba el termini del concurs de cartells per a Fira d’Onda 2017

07/08/2017 | 11:39 h
Comentarios
0

L'Ajuntament ha convocat ja el concurs de cartells per Fira d'Onda 2017, el guanyador del qual serà també la portada del programa de festes. El termini per a presentar el originals al SAT de l'Ajuntament, de 9 a 13.30 hores, acaba divendres 25 d'agost.

El regidor de Festes, Asensio Blaya Martínez, ha anunciat que “les bases ja estan publicades en la web municipal www.onda.es” i que els concursants hauran de realitzar el seu treball relacionat amb les festes, valorant-se especialment “les obres en les quals predomine la qualitat artística, l'expressivitat, l'originalitat, la innovació, la creativitat, el contingut propi i un disseny de fàcil reproducció”, segons transcriu una nota municipal, que continua així:

"El cartell haurà d'adoptar un format vertical de 85×60 centímetres, i s'instal·larà en un bastidor de cartó o cartó ploma de 90×65 cm. En els treballs haurà de figurar, de forma visible, l'escut oficial d'Onda (que està disponible en la pàgina web www.onda.es) i també la inscripció: ‘Fira d’Onda 2017, del 7 al 29 d’octubre’.

Segons ha informat Blaya, “els participants en aquest concurs tenen fins al 25 d'agost per a presentar la seva proposta en el Registre General de l'Ajuntament i l'imprès de sol·licitud de participació es podrà obtenir a través de la web municipal o directament en les dependències del propi Ajuntament”. Així mateix, ha destacat que “el guanyador obtindrà un premi de 600 euros”.

Finalment, el regidor i president del Consell de Festes ha animat a tots els artistes o amants del disseny a “participar en aquest concurs que involucra més als veïns del municipi. Amb ell pretenem potenciar els valors artístics de molts onders dedicats al disseny, així com estimular i preservar la difusió i coneixement de les nostres festes”, segons acaba transcrivint la nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.