El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 28 de abril de 2024

L’Ajuntament d’Onda amplia i millora les instal·lacions de l’Skate Park

03/08/2017 | 14:12 h
Comentarios
0

(8 fotos) L'Ajuntament d'Onda està duent a terme des de dilluns passat treballs d'ampliació i millora de les instal·lacions de la pista del Skate Park, situada al carrer de Segorbe, al final del carrer de Moncofa. Aquesta actuació té un pressupost d'uns 20.000 euros i "respon a la petició dels usuaris que van traslladar a l'equip de govern la necessitat d'introduir millores per a poder practicar en condicions més òptimes els esports que allí es realitzen", segon indica una nota municipal.

La millora consisteix en la col·locació de dos calentadors d'aigua a les dutxes i banys, la reparació de la font, l'adequació de tota la jardineria i l'ampliació d'un mòdul, a més de la reparació d'aquells elements que estiguen danyats.

L'ampliació de la plataforma principal comptarà amb un espai de 8,3 metres de llarg i 8,6 metres d'ample, així com de dues bandes laterals i una altra inferior, adjunta a la principal, d'aproximadament 9 metres de llarg per 8 d'ample.

L'alcalde, Ximo Huguet Lecha, el regidor d'Esports, Paco Chalmeta Castells, i Jorge Alarcón, president del club de patinatge Ondawheelz, que organitza el campionat internacional Onda Summer Contest de l'11 al 13 d'agost, han visitat al migdia d'aquest dijous l'evolució dels treballs.

Chalmeta ha explicat que “aquesta reforma pretén millorar aquesta instal·lació per a atendre la demanda dels seus usuaris i, al mateix temps, permetrà que el recinte puga complir amb els requisits bàsics per a albergar importants competicions a Onda”, segons transcriu la nota de l'Ajuntament, que continúa d'aquesta manera:

"Així mateix, ha destacat que aquest és un espai emprat diàriament per nombroses persones, a més de ser l'escenari d'activitats relacionades amb aquestes pràctiques i ha recordat que “aquest equip de govern té el compromís de seguir treballant per a fer realitat totes aquelles propostes dels veïns que contribuïsquen a millorar les instal·lacions municipals. A més, amb aquesta actuació pretenem que Onda es confirme com un exemple de Ciutat Saludable i per a aconseguir-ho és necessari comptar amb unes instal·lacions esportives amb alts criteris de qualitat i eficiència, a més d'impulsar un model esportiu per al desenvolupament adequat dels onders, implantat per a açò una cultura preventiva en la ciutat”, segons acaba transcribint la nota.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.