El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Lunes, 29 de abril de 2024

L’alcalde d’Onda signa el decret d’acceptació de les ajudes del FEDER

02/08/2017 | 18:21 h
Comentarios
0

L'Alcalde d'Onda, Ximo Huguet Lecha, ha signat el decret d'acceptació dels fons FEDER dels quals rebrà 2,5 milions d'euros de la Unió Europea per a desenvolupar l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrada (EDUSI), que "finalment comptarà amb un total de 5 milions d'euros d'inversió en el municipi", segons destaca una nota de l'Ajuntament.

Huguet ha afirmat que “la signatura d'aquest decret dóna inici a l'aplicació de la proposta amb la qual fer d'Onda una ciutat més sostenible i adaptar-la a les necessitats de societat actual. Des del consistori hem treballat perquè aquest projecte tire endavant i que totes i tots els onders puguen gaudir d'aquestes ajudes de la UE”, en transcripció de la nota municipal, que continúa així:.

"L'obtenció d'aquestes ajudes suposa l'actuació en quatre àmbits, la tecnologia de la informació, millorant el seu ús, accés i la qualitat, la sostenibilitat urbana amb actuacions en el medi ambient i el foment del patrimoni històric i cultural, les reduccions d'emissions de carboni apostant per la mobilitat urbana sostenible, l'eficiència energètica i ús d'energies renovables, i finalment, la inclusió social amb ofertes formatives i regeneració d'àrees degradades. Amb tot açò es pretén generar el creixement del municipi mitjançant la seva modernització i dinamització.

“Anem a seguir treballant conjuntament amb tots els agents implicats, comptant amb l'opinió dels veïns, associacions i tècnics municipals per a aconseguir el millor resultat possible d'aquesta inversió, perquè la ciutadania importa per a aquest govern, ja que entre totes i tots fem Onda”, ha conclòs l'alcalde, Ximo Huguet, segons acaba transcribint la nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.