El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 23 de mayo de 2024

L’Ajuntament d’Onda contracta durant un mes 10 persones desocupades del règim agrari

01/08/2017 | 18:39 h
Comentarios
1

L'Ajuntament d'Onda ha contractat 10 persones en situació de desocupació del règim agrari per a la neteja i manteniment de camins i solars municipals. El matí d'aquest dimarts, la tinent d'alcaldia de Personal, Mari Carmen Aguilella Garcia, els ha donat la benvinguda i ha aprofitat l'ocasió per a destacar la importància que tindrà el treball que exerciran en el pròxim mes.

Aquest programa s'ha impulsat dins del marc de col·laboració del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) amb les corporacions locals per a la contractació de persones aturades, segons destaca una nota de l'Ajuntament.

El tinent d'alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas Donís, ha assenyalat que les deu persones han sigut seleccionades "de manera transparent i sota la supervisió dels tècnics de l'INEM, de l'Ajuntament i dels representants dels sindicats", afegeix la nota.

En aquest sentit, Badenas ha anunciat que “avui comença un nou equip format per 9 peons i un capatàs, que durant el pròxim mes exercirà labors de desbrossament i neteja de solars i terrenys municipals no desenvolupats urbanísticament”, en transcripció de la nota. Així mateix, el regidor ha avançat que, "durant aquesta setmana, la Brigada intensificarà els treballs de millora i adequació dels camins i accessos a l'ermitori del Salvador amb motiu de la festivitat del patró onder, que tindrà lloc aquest cap de setmana", indica també la nota.

"L'engegada d'aquesta Brigada Verda es tracta d'una aposta clara de l'equip de govern per cuidar i preservar al municipi, al mateix temps que es compleix amb el programa estratègic sobre la lluita contra la desocupació. A més de crear ocupació, col·laborem en un sistema continuat de prevenció d'incendis, mantenint nets els camins i espais naturals de la ciutat perquè siga un exemple de localitat sostenible i saludable”, ha conclòs Badenas, segons acaba trasncribint la nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
1
Anónimo
02/08/2017 | 09:30 h
#
Me alegro por la noticia y espero que se pongan manos a la obra lo antes posible. Los que transitamos por los caminos de Ràtils sufrimos el mal estado en que se encuentran, sobre todo por la falta de visibilidad.
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.