El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 27 de abril de 2024

Onda suma la Fira d’Art Emergent al II Festival de les 3 Cultures, del 21 al 23 de juliol

05/07/2017 | 19:16 h
Comentarios
0

(16 fotos) Onda acollirà, del divendres 21 al diumenge 23 de juliol, la segona edició del Festival 3 Cultures que, en aquest any 2017, afegeix a les activitats de la seua programació la Fira d'Art Emergent.

El tinent d'alcalde de Dinamització Econòmica, Àngel Badenas Donís, ha sigut l'encarregat de presentar-la, al costat de Joan Feliu Franch, director de l'Aula Universitària UJI-Vila d'Onda, i la tècnica de Turisme de l'Ajuntament, Rosana Capilla Martínez.

En aquesta "proposta atractiva i única", segons Badenas, 12 artistes d'àmbit local, espanyol i internacional exhibiran i vendran les seues obres a l'antiga presó, a la Font de Dins, en cases cedides per particulars o en alguns restaurants.

Com ha explicat Feliu, el '3 + 1 Fira d'Art Emergent' obrirà el divendres, de 19.30 a 24.00 hores, igual que dissabte 22, mentre que diumenge 23 serà de 11 a 14 hores.

Divendres 21, ja al Festival Onda 3 Cultures hi haurà Contaclown, al carrer Ceramista Peyró, des de les 19.30 hores. A les 20 hores arrencarà el taller impartit per Laura Serradilla, a l'aparcament del Cinema 'Paraiso', sota el títol Teixint la vida. Mandala. A la plaça de l'Almodí, a les 20.30 hores, tindrà lloc l'actuació de Salva el Mussennacitu, i a les 23 hores, es tancarà la programació amb el concert de Metall Cambra al castell, segons ha desgranat Capilla.

Dissabte 22 a les 12 hores, un xat-show impartit per Disneylexya, titulat El temps i les seves escates, al Local d'Associacions. A les 18 hores, per a majors de 13 anys, es crearà una obra mural conjunta sota el títol Idees col·lectives i interculturalitat, impartit per Aleix Font a l'aparcament del Cinema Paradís. Aquestes activitats, com el taller del dia anterior, estan organitzades per l'Aula Universitària.

El mateix dissabte es realitzarà la visita gratuïta teatralitzada al castell i centre històric, des de les 19.30 hores. A les 20.30 hores, la plaça de l'Almodí acollirà dansa oriental a càrrec de Annelise Bello da Veiga, pròleg d'un Blues Àrab a càrrec de Will McCarthy i Azam Kirco, a partir de les 21.30 hores, al mateix lloc. La jornada conclourà amb un concert de Rosa Zaragoza, al castell, a partir de les 23 hores.

Diumenge 23 hi haurà un nou Contaclown, al carrer Ceramista Peyró, des de les 11 hores; una conferència-concert a càrrec de Jota Martínez al Museu Arqueològic del castell, com a pròleg a la visita teatralitzada al centre històric. Des de les 12 hores, a l'Aula UJI-Vila d'Onda al Local d'Associacions, es realitzarà un altre taller participatiu de didàctica de les arts, impartit per Laura Orellana i Maria Avariento.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.