El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 27 de abril de 2024

L’alcalde d’Onda visita Artesa “per a escoltar les necessitats i demandes del veïnat”

05/07/2017 | 13:45 h
Comentarios
0

(3 fotos) L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet Lecha, ha tornat a traslladar el seu despatx i aquesta setmana ho ha fet per a conèixer de primera mà les inquietuds, demandes i peticions del veïnat d'Artesa i també "per a explicar-los les distintes campanyes i activitats que està organitzant el consistori, així com el que l'equip de govern té previst dur a terme a curt i mig termini", segons indica una nota de l'Ajuntament.

"D'aquesta manera, Huguet compleix el seu compromís amb els veïns del municipi i manté el contacte amb els barris amb l'objectiu de fer de la participació un dels eixos centrals del seu govern i convertir la institució en una ferramenta al servei dels ciutadans, perquè la proximitat i l'escolta dels veïns és fonamental per a l'equip de govern que dirigeix Huguet", afegeix literalment la nota.

L'alcalde s'ha acostat a Artesa, acompanyat per la tinent d'alcaldia de Serveis a la Ciutadania, Encarna Ribes Rovira, i el regidor de Festes, Joventut i Igualtat, Asensio Balya Martínez, filla d'aquesta pedania, i "ha pres nota de les propostes que li han traslladat els veïns. Sempre hi ha coses que millorar. Amb aquestes visites prenem el pols a Onda i als nostres veïns i veïnes per a continuar creixent, aprenent i, per descomptat, millorar el nostre poble i la qualitat de vida dels nostres veïns”, ha assegurat Ximo Huguet, n transcripció de la nota.

"En aquesta línia, l'alcalde ha posat com a exemple les visites a altres zones d'Onda com l'Apeadero, el Castillo, Tossalet o Monteblanco, entre uns altres, alhora que ha remarcat les millores en Artesa durant aquests anys, com l'adequació d'un nou parc infantil, el nou dispositiu de seguretat per a festes per a evitar molèsties als veïns de Nova Artesa o les xicotetes millores de manteniment que s'han anat realitzant de manera continuada"diu la nota, que avcaba així:

"D'aquesta manera, l'alcalde d'Onda enforteix la proximitat amb el veí onder, a mésde fer de l'Ajuntament una institució més oberta a la ciutadania amb la visita als barris. “Amb aquestes visites volem guanyar també la implicació de la ciutadania en l'evolució de la ciutat i que contribuïsquen en el seu creixement. Aquest equip de govern centra totes les accions en els onders”, ha destacat Huguet, qui ha recordat que, a més de les visites als barris, continua rebent als veïns al despatx del consistori. En aquesta línia ha conclòs dient que “des del principi de la nostra legislatura hem tingut clar que, després de quatre anys de portes tancades, el nostre objectiu era facilitar l'accés a l'Ajuntament a tots els onders. Per això, mantinc un contacte directe amb els ciutadans tant en l'Ajuntament com en els barris”.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.