El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 28 de abril de 2024

L’Ajuntament d’Onda acaba la reforma dels vestuaris de les piscines descobertes

16/06/2017 | 12:08 h
Comentarios
0

L'Ajuntament d'Onda ha finalitzat l'obra de renovació dels vestuaris de les piscines descobertes municipals, que obriran les portes al públic aquest diumenge, 18 de juny.

En aquesta actuació s'ha millorat tant la imatge externa com el manteniment de les piscines. Per a això l'Ajuntament hi ha invertit 59.424,60 euros destinats a la demolició i excavació de les parts més deteriorades, la càrrega i transport de runes, el sanejament interior de PVC, formació de barandats nous, entaulellat, lluït i pintat de parets, col·locació de paviment de porcellana, instal·lació de nova llanterneria, muntatge sanitari i mòduls per als vestidors.

La regidora d'Urbanisme, Marta Piquer Martí, ha destacat que “es tracta d'una renovació totalment necessària ja que les instal·lacions actuals, després d'anys de deixadesa de l'anterior equip de govern, estaven desfasades i en mal estat”, segons transcriu una nota de l'Ajuntament.

"D'aquesta manera, queda reflectida l'aposta d'aquest equip de govern per continuar mantenint i millorant les instal·lacions esportives d'Onda perquè les gaudisquen els veïns del municipi”, afegeix la nota.

Per a aquesta reforma s'ha contractat a l'empresa local 'Área General de Construcción. Piquer ha recordat que “així es genera un major impacte econòmic que es reinverteix en la pròpia ciutat i es fomenta la contractació entre els veïns de la localitat. A més, aquest canvi forma part de l'acció de govern per a millorar la qualitat dels espais esportius, atraient més turisme. El nostre compromís és garantir espais atractius i de qualitat on els veïns s'assenten còmodes i puguen recórrer a ells sempre que els necessiten”, acaba transcribint la nota municipal.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.