El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 28 de abril de 2024

L’ondera Lluna Llunera (Irene Garcia Molina) il·lustra Els al·lucinants contes d’un ruc

02/03/2017 | 20:45 h
Comentarios
0

(40 fotos) El centre cultural La Bomèmia, al carrer de Ciscar, 14 a Castelló, ha acollit la presentació del llibre Els al·lucinants contes d'un ruc, amb il·lustracions de l'ondera Irene Garcia Molina i editat per Unaria Ediciones, que dirigeix Amelia Díaz Benlliure.

Armand Company, de Catarroja, i la seua filla Sasha Company-Tarasova, de 9 anys, van escriure aquest recull de contes de temàtica diversa dirigit a la xicalla entre 7 i 14 anys. Conta les ventures i desventures del ruc Robí, de Catalunya, pels territoris de les Illes Balearss, el País Valencià, la Catalunya Nord i l'Alguer. Segons el territori on trasncorre la historieta utilitza la variant dialectal corresponent.

Van llegir fragments de l'obra Nadal Escrig González, director en eltriangulo.es Espadà-Millars-Onda, i

Manu Vives, director i impulsor de La Bohèmia, un centre cultural on se celebren gran varietat d'actes i que acull artistes de totes les disciplines, que solen interactuar.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.