El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 3 de marzo de 2024

Reflexió crítica sobre la pau al Casal Popular d’Onda

29/01/2017 | 23:22 h
Comentarios
0

(68 fotos) El Casal Popular d'Onda ha organitzat durant el cap de setmana diversos actes per a fer una reflexió crítica sobre la pau. Dissabte, Juan Jesús Huguet Ros, master en Igualtat por la UJI, ha dissertat sobre Violència Social.

Aquest diumenge s'ha fet una marxa senderista fins a prop de l'ermita del Salvador i s'ha guardat un minut de silenci per la pau al paratge de l'Ull de Déu.

La seu del Casal Popular d'Onda (CPO), al carrer del Ceramista Alós, 34, serveix també de punt de trobada del Grup de Consum Ecologista local i aculll igualment la delegació de l'Ecoxarxa Plana Baixa, que al desembre passat va celebrar el seu 3er. aniversari al Casal Jove.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre