El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Lunes, 26 de febrero de 2024

Ortells d’Onda i el local Fausto guanyen el I torneig de frontó a mà de Suera

06/08/2016 | 19:17 h
Comentarios
0
(7 fotos) La parella formada per Javi Ortells d'Onda i el local David Fausto, de blau, han pogut guanyar per 31-29 a la parella d'Onda, pare i fill, Diego López i Pedro López, vestits de roig, en la final del I torneig de frontó a mà de la XXXII setmana del Centre Cultural Suera.
Amb bona assistència de públic, el trofeus els han lliurat l'alcalde, José Martí García i la reina de les festes de 2015, Alba Lengua Garcia. Han jugat un total de sis parelles d'Onda, Suera, Vila-real i Albuixec.
 
Per a les properes festes d'octubre ja pensen en repetir la jornada de pilota en la modalitat de galotxa.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre