El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 28 de abril de 2024

Suera ja té la primera oficina de Caixa Rural fora d’Onda

09/07/2016 | 10:11 h
Comentarios
0

(36 fotos) Dilluns obrirà la primera oficina de Caixa Rural Onda fora del terme municipal, a la plaça Major de Suera, al cantó amb el carrer Nou. Disposa d'un caixer d'última generació, per a fer tot tipus d'operacions, inclús ingressar, però que estarà operatiu en una setmana o dos, quan la Policia faça el seu informe.

Abans de la benedicció oficial del local, a càrrec de mossèn José Pla, ha hagut aquest divendres un acte a la Casa dels Mestres.

El president de Caixa Rural Onda, Salvador Calzada Feliu, ha explicat que es tracta d'un punt d'atenció bancària personalitzada. "Intentem trencar així la dinàmica d'exclussió de serveis financers a diversos municipis de la comarca", ha dit Calzada.

Per la seua banda, el director general de l'entitat, Vicente Prades Albalat, ha fet un repàs de l'actuació indirecta de Caixa Rural Onda a Suera, primer a través de Caixa Rural Provincial i Credicoop, on tenia un 10% de participació, i després de Ruralcaixa, amb un 2%. "Venim per a quedar-nos, si vostès volen utilitzar els serveis que els oferim. La freqüència d'atenció vindrà marcada per l'ús de l'oficina", ha indicat Prades. "Es tracta d'una prova pilot, extensible a d'altres municipis si la iniciativa té èxit", ha afegit el director general.

L'alcalde, José Martí García, ha donat les gràcies a consell rector idirecció de Caixa Rural Onda per atendre la petició de l'Ajuntament, per la bona acollida i per totes les facilitats donades. "Estàvem en perill i ens han salvat", ha assenyalat l'alcalde parafrasejan un filòsof.

La inauguració s'ha tancat amb una degustació de coca mal feta i granisats de diverses classes.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.