El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 7 de mayo de 2024

AJUDES DE MÚSICA AL CARRER – FIRA D’ONDA 2010

08/09/2010 | 06:00 h
Comentarios
0

El Consell de Festes, amb l’objectiu de potenciar la festa al carrer, així com la participació de les penyes en l’organització de les activitats festives, vol col·laborar a sufragar part de les despeses d’aquelles actuacions musicals que els casals, associacions i col·lectius tinguen previst programar per a la Fira 2010.

Per aquest motiu convoquem dues línies d’ajudes excloents per a la realització d’actuacions musicals dins de la festa:

En el primer cas, l’ajuda consistirà en el pagament d’un percentatge del lloguer de l’equip de música, en aquells casos en què l’actuació la duga a terme algun dels grups locals registrats de música, i amb un mínim de tres components.

En el segon cas, si l’actuació a contractar és de qualsevol altre tipus, el pagament consistirà en un percentatge del cost de l’actuació.

En qualsevol dels casos també es pot sol·licitar un escenari de dimensions adequades al tipus d’actuació i les tanques necessàries per a tallar temporalment el carrer al trànsit en les hores de l’actuació, segons ordre d’entrada i disponibilitat de material, sempre que estiga autoritzat per l’Ajuntament d’Onda. En cas contrari, el Consell oferirà a les penyes la possibilitat de col·laboració en el pavellóm Vila d’Onda.

Les condicions per a accedir a la convocatòria són les següents:

  • Amb independència del total del cost econòmic de l’actuació contractada i del percentatge concedit a cada sol·licitant, les ajudes no superaran en cap dels casos els 600 euros
  • Complir les normes municipals de casals per a la setmana de Fira i, en el cas de cloenda del casal per part de la Policia Local, en data anterior o posterior a la programada per a l’actuació musical, s’entendrà desestimada l’ajuda.
  • Omplir la sol·licitud de l’ajuda que es facilitarà en el mostrador d’Informació de l’Ajuntament.
  • Adjuntar a la sol·licitud la factura proforma del total del cost de l’actuació objecte de l’ajuda.
  • Que l’actuació o activitat musical es desenvolupe al carrer i no a l’interior d’un local, amb la finalitat de garantir la lliure assistència de públic.
  • S’admetran les instàncies de sol·licitud fins al proper 10 de setembre.
  • L’acceptació d’aquestes normes habilita al Consell de Festes per a publicitar com a col·laborador aquestes actuacions en la forma que s’estime oportuna
  • Una volta recollides les instàncies es comunicarà als interessats la quantitat de l’ajuda atorgada.

El Consell de Festes

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.