El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 27 de abril de 2024

(10 fotos) Patricia Campos, d’Onda, rep l’homenatge de les Corts

05/03/2016 | 11:44 h
Comentarios
0

(10 fotos) L’hemicicle de les Corts Valencianes ha tornat a omplir-se aquest divendres de ciutadanes i de representants d’entitats socials, civils, sindicals i polítiques per assistir a l’homenatge que ha organitzat la cambra autonòmica a 27 dones, entre les qual l'ondera Patricia Campos Doménech, totes elles proposades pels grups parlamentaris.

Sota el títol “Les Corts, de les Dones”, el parlament valencià s’ha avançat a la celebració del Dia Internacional de la Dona, el proper dimarts 8 de Març, amb un esdeveniment per distingir i homenatjar a un grup de dones que destaquen o han destacat pel seu treball, la seua dedicació professional, especialitat i defensa dels drets de les dones.

L’acte ha començat amb la benvinguda del President de les Corts, Enric Morera i Català, qui ha declarat que és tot un honor tindre l’hemicicle ple “de dones tan il·lustres i importants que han fet tant perquè la nostra societat avance”. Dit això, el màxim representant del parlament ha cedit la Presidència de l’acte a la Vicepresidenta Primera, Carmen Martínez Ramírez, qui ha fet la lectura de la declaració institucional que es llegirà al ple el proper dimecres 9 de març.

Després de la lectura de la declaració institucional, la presidenta de la Comissió d’Igualtat de les Corts, Llum Quiñonero Hernández, ha estat l’encarregada de llegir el reconeixement a les dones distingides pel parlament valencià.

Les distincions han estat recollides per institucions o familiars en alguns casos i en d’altres, en persona per les homenatjades.  Patricia Campos Doménech l'ha rebuta de man de la diputada deCiutadans Mercedes Ventura Campos. 

L'acte ha acabat amb la interpretació d'una ària a càrrec de la soprano Dolores Delgado.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.