El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 7 de mayo de 2024

Valoració de l'Aplec de la Plana per part de la organització

06/07/2010 | 11:40 h
Comentarios
0

“El mèrit no és nostre sinó de tot el poble d’Onda, de l’Ajuntament, de la paciència dels veïns i veïnes, de les 60 persones que van formar

el voluntariat de l’Aplec, de la implicació de comerços, associacions locals i el suport dels mitjans que van donar cobertura a un acte que tan sols vol ser proper i participatiu. L’èxit d’aquest Aplec de la Plana 2010 és vostre”

Tothom sap i coneix que un acte com l’Aplec de la Plana es nodreix de l’esforç i la implicació d’una organització, totalment independent, sense cap ànim de lucre i on funcionem a base de voluntarisme. Per això, per aquesta festa que només pretén reivindicar el futur de la nostra cultura així com servir de nexe d’unió entre les associacions que s’estimen aquesta comarca, hi ha una cosa molt important sinó determinant.

Es tracta de la resposta del públic, sense el qual tot açò no tindria sentit. Enguany hem trencat esquemes i hem aconseguit aplegar a xifres de participació al voltant de les 5.000 persones, les quals han passat no només pels dos dies de concerts dels que hem gaudit sinó per totes les activitats culturals que varem organitzar al llarg de les dos jornades que va durar l’Aplec de la Plana, de matí, vesprada i nit.

Però aquest mèrit no és nostre sinó de tot el poble d’Onda, de l’Ajuntament, de la paciència dels veïns i veïnes, de les 60 persones que van formar el voluntariat de l’Aplec, de la implicació de comerços, associacions locals i el suport dels mitjansque van donar cobertura a un acte que tan sols vol ser proper i participatiu. No volem dir noms concrets ni afegir-nos mèrits que no son nostres perquè tot l’èxit d’aquest Aplec de la Plana 2010 és vostre.

Així, després d’aquest llarg camí de preparatius, d’hores d’insomni, d’imprevistos d’última hora i d’unitat, hem aconseguit que tot el treball col·lectiu es transforme en una gran afluència de públic, en la diversió dels més menuts i també dels grans, en la difusió d’una cultura que està ben viva, que és també moderna i que s’adapta a la globalització, aportant innovació, integració, mestissatge però sense perdre mai les arrels que ens fan seguir vius com a poble.

Per això, volem donar-vos les gràcies a tots i totes els que heu participat amb nosaltres, perquè tots plegats, tots junts fem l’Aplec de la Plana. Moltes gràcies per la vostra ajuda.

Onda, 5 de juliol de 2010

Associació Aplec de la Plana

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.