El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 5 de mayo de 2024

Festa de la por al col·legi Mestre Caballero d’Onda

12/11/2015 | 12:37 h
Comentarios
0

Com ja venen fent des de fa anys, cada tres cursos, a tota l’etapa d’infantil del CEIP MESTRE CABALLERO d'Onda treballen la por i els seus personatges de ficció. El punt central d'aquesta activitat és la festa que s'ha fet al pati, amb desfilada de disfresses terrorífiques.

Les famílies, tant participatives com sempre, ajuden a decorar les aules i a crear un ambient terrorífic. A més a més, per tal d’intentar que l'alumnat perga la por a aquests personatges, reben la visita d'una bruixa, una vampiressa, un fantasma i Frankestein. Els familiars es disfressen i expliquen als xiquets i a les xiquetes les característiques dels seu personatge.

A banda d’això, tot el cicle d’infantil ha fet una festa al pati. Xiquets, xiquetes, familiars i mestres gaudeixen de la música, de les disfresses i del berenar més terrorífic.

Des del centre Mestre Caballero volen agraïr la col·laboració de les famílies per fer d’aquest treball tot un èxit.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.