El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 8 de mayo de 2024

Alba Lengua Garcia serà proclamada aquest divendres reina de les festes de Suera

23/10/2015 | 09:16 h
Comentarios
0

La vesprada d'aquest divendres, a partir de les 20 hores, serà proclamada com a reina de fes festes de Suera la jove Alba Lengua Garcia, nomenada oficialment com a tal el 6 de setembre (al centre de la foto, amb camisa blanca), en un acte que se celebrarà al saló de la Font Seca i que obre les festes patronals de 2015, que s'estendran fins diumenge 1 de novembre.

El programa complet de festes és el següent:

Divendres 23 d'octubre

19:30 h A l’Ajuntament recepció d’autoritats, regines i convidats.

20:00 h. Cercavila per a recollir a la Regina Major entrant, Alba Lengua García, a la Regina Major ixent, Claudia Ortells Sorribes i a la Regina Major Infantil, Estela León García i Dames Infantils, Alicia Sargsyan Serrano i Mireia Albalat Medrano acompanyades per Ismael Peris Castañ, a càrrec de la Banda Unió Musical Santa Cecília de Suera.

20:30 h. Acte de Proclamació de la Reina Major 2015, senyoreta Alba Lengua García. Presentarà l’acte Ramón Cabedo Esteve, sent el mantenidor Pedro Gozalbo Herrero, locutor.

24:00 h. Ball en honor a la Regina Major, Regina Infantil i Cort d’Honor Infantil amb l’actuació de l’Orquestra MERCURIO.

 

Dissabte 24 d'octubre

12:00 h. Des del balcó de l'Ajuntament, la Regina Major, Regina Infantil i Cort d'Honor Infantil 2015 donaran inici a les festes disparant el coet anunciador. A continuació tradicional Cercavila, ambientat per la Xaranga “Els Maderos”. Seguidament Inauguració de la TASCA 2015.

14:00 h. Primera entrada de vaques de les festes pel carrer del Raval de la Ramaderia ZORRILLA d'Eslida. A continuació solta de les mateixes vaques.

17:00 h. Solta de vaques.

18:00 h. Cercavila amb la Xaranga Els Maderos.

18:30 h. Exhibició de l'espectacular bou de festes de la ramaderia de HNAS. VERÓNICA Y ALICIA MORENO, de nom Jacoserillo, Nº 9, G 0, pel negre.

19:00 h. Descans i tots a la Tasca. DISCOMÒBIL.

19:30 h. Continuem amb la solta de vaques.

21:00 h. Volteig general de campanes anunciant la Festa del Santíssim Sagrament.

23:30 h. Embolada de l’espectacular bou de festes de la ramaderia de HNAS. VERÓNICA Y ALÍCIA MORENO, patrocinada per EXCAVACIONES ALMELA.

00:30 h. Per acabar el dia DISCOMÒBIL A.Q.M. en el Saló de la Font Seca.

 

Diumenge 25 d'octubre

10:00 h. Volteig general de campanes en honor al Santíssim Sagrament.

11:45 h. Acompanyament de la Regina Major, Regina Infantil i Cort d'Honor Infantil, per la Banda Unió Musical Santa Cecília de Suera fins a l'Església Parroquial.

12:00 h. Missa Major oficiada pel rector En José Plá Espinosa i predicada per En Bernardino Piquer Alonso.

19:00 h. Trisagi a la Santíssima Trinitat. Processó del Santíssim Sagrament, seguida de Cercavila a càrrec de la Banda Unió Musical Santa Cecília de Suera.
Volteig general de campanes anunciant la vigília de la festa en honor al Santíssim Crist de la Clemència.

22:30 h. Al Saló de la Font Seca espectacle "IMPROLLAUROS" de IMPROPLANA representat per Marc Escrig.

 

Dilluns 26 d'octubre

FESTA EN HONOR A SANTÍSSIM CRIST DE LA CLEMENCIA

9:00 h. Volteig general de campanes anunciant el dia de la Festa Major i diana de tabal i dolçaina.

10:30 h. Baixada del Santíssim Crist de la Clemència des del Calvari fins a l'Església Parroquial, acompanyat per la Regines Majors, Cort d'Honor Infantil, Autoritats, Comissió de Festes, acompanyats per la Banda Unió Musical Sta. Cecília de Suera. A continuació, solemne Missa Major cantada presideix l'Eucaristia el Rector En José Pla Espinosa i predicada per En Ernesto Montoliu Moliner. Amb la presència de l'Associació Coral Vivarium de Viver.

19:30 h. Quinari en honor al Santíssim Crist de la Clemència. Seguidament solemne processó fins al Calvari amb l'acompanyament de la Banda Unió Musical Sta. Cecília de Suera. En acabar l'acte, a la Plaça de la Font Seca es dispararà una mascletà a càrrec de la Pirotècnia Tomàs de Benicarló.

22:30 h. Al Saló de la Font Seca espectacle "DOBLEMENTE MÀGIA" de Màgia a Dos. Actuació subvencionada per l'EXCEL·LENTÍSSIMA DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ.

 

Dimarts 27 d'octubre

FESTA DE LA CONFRARIA DEL CRIST DE LA CLEMENCIA , DIA DE L' CRISTET

9:00 h. Volteig general de campanes anunciant el dia de la Festa i diana de tabal i dolçaina.

11:30 h. Pujada al Calvari per beneir "els congrets". Després missa solemne amb la presència de la Regina Major, Regina Infantil i Cort d’Honor Infantil, presidida per En José Plà Espinosa i predicada per Mn. En José Luis García Suller, canonge de la Cocatedral de Castelló.

17:00 h. A la Plaça de l'Església, jocs per a nens amb inflables, jocs gegants de fusta, globoflèxia, maquillatge i música. A continuació xocolatada patrocinada per Bar EL RACÓ DE LA PLAÇA.

19:00 h. Al Calvari , Trisagi, seguirà la processó de l'Ave amb la Verge de la Cova Santa fins a l'Església Parroquial on es cantaran els goigos.

20:00 h. Projecció del festival d'estiu 2015 a càrrec de l'Associació Artística Juvenil de Suera, es convidarà a crispetes a tots els assistents. Sorpresa dels protagonistes del festival.

 

Dimecres 28 d'octubre

FESTA EN HONOR A LA MARE DE DÉU DE LA COVA SANTA
11:30 h . Missa en honor a la Mare de Déu de la Cova Santa.

14:00 h. Dinar de germanor de la tercera edat que paga la quota de festes. (Per el menjar hauran d'apuntar fins dimarts 27 agost contactant amb qualsevol membre de la comissió). El pa el patrocina FORN I PASTISSERIA FORN DE FELIPO. A continuació, bingo i ball amb l'organista XIMO BERI.

 

Dijous 29 d'octubre

9:00 h. Venda de carn de bou.

12:00 h. Hora d’esmorzar. 13:00 h. Obrim la Tasca.

14:00 h. Entrada de vaques pel carrer del Raval de la ramaderia GUILLAMÓN de Sant Joan de Moró. A continuació, solta de les mateixes vaques.

17:00 h. Solta de vaques.

18:00 h. Exhibició del bou patrocinat per CLAN FACILITARIS, de la ramaderia de GERMÁN VIDAL de Cabanes, de nom Bandolero, Nº 34 i guarisme 8.

18:30 h. Fem un descans, a la Tasca tindrem DISCO MÒBIL.

19:00 h. Més solta de vaques de la mateixa ramaderia.

23:30 h. Embolada del bou patrocinat per CLAN FACILITARIS.

00:30 h. Discomòbil al Salo de la Font Seca.

 

Divendres 30 d'octubre

12:00 h. Hora d’esmorzar.

13:00 h. Obrim la Tasca.

14:00 h. Entrada de vaques pel carrer del Raval de la ramaderia TOMASET de Benicàssim. A continuació, solta de les mateixes vaques.

17:00 h. Solta de vaques, i a la Tasca DISCO MÒBIL.

22:00 h. Sopar de carn de bou en el Saló de la Font Seca patrocinada per CLAN FACILITARIS.

24:00 h. Ball amb l' espectacular orquestra LA MUNDIAL.

 

Dissabte 31 d'octubre

12:00 h. Hora d’esmorzar.

13:00 h. Obrim la Tasca.

14:00 h. Entrada de vaques pel carrer del Raval de la ramaderia GUILLAMÓN de Sant Joan de Moró. A continuació, solta de les mateixes vaques.

17:00 h. Solta de vaques, i exhibició de la vaca VOLAORETA de la ramaderia GUILLAMÓN de guarisme 0 patrocinada per la penya MAKAFLAI-SUERA.

18:30 h. Exhibició d'un altre espectacular bou de festes de la ramaderia MONTES DE OCA, de nom Dictador, Nº 8 i guarisme 1.

19:00 h. Descans i a la TASCA. Començarà l'actuació del grup DE CALLE.

19:30 h. Continuem amb la solta de més vaques.

20.00 h. Embolada patrocinada per THE PALAS Bar de la de la vaca VOLAORETA.

22:00 h. Entrada infantil amb carretons, patrocinada per THE PALAS Bar.

23:30 h. Embolada del bou del poble de la ramaderia MONTES DE OCA, patrocinat per TALLERES LATORRE SL. Seguim amb l'actuació del grup DE CALLE.

00:30 h. Ball amb l'orquestra TOP ZERO, ja és Halloween!!. Col·labora COMISSIÓ 2014.

 

Diumenge 1 de novembre

FESTIVITAT DE TOTS SANTS

10:00 h. Mercat dels comerciants a la Plaça.

11:30 h . Missa de Tots Sants i visita al Cementiri.

12:30 h .Inauguració a la Casa de les Mestres de la I Mostra de Bonsais d'Antonio Torres Vázquez, amb l’assistència de les Reginers Majors i Cort d’Honor.

21:00 h . Traca final de festes.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.