El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 4 de mayo de 2024

Naixen les Festes Alternatives d’Onda (FAO)

20/09/2015 | 20:00 h
Comentarios
0

Les Festes Alternatives d’Onda (FAO) naixen amb la intenció de buscar un espai alternatiu a la programació de la Fira d’Onda. Mitjançant una plataforma popular pretenen organitzar de manera autogestionada diverses activitats musicals, culturals i reivindicatives. De moment, comencen amb una festa reggae, dancehall i soca, a més d'un recital de poesia de Javi Aguilella, acompanyat a la música per Héctor Madueño i Luis Muñoz, mentre Àngels Mallén Olucha realitzarà un dibuix.

Les persones implicades en aquesta plataforma entenen que "aquest model autogestionat, a pesar de suposar una precarietat econòmica inicial, ens garanteix poder operar de forma autònoma i sense ingerències de les institucions. També volem aclarir que els motius de la creació de les FAO són producte dels anhels dels seus membres per incloure noves propostes culturals i d’oci al conjunt d’actes de la Fira d’Onda", indiquen en un comunicat.

Les FAO han estat creades per a sumar i no per a dividir, augmentant així el ventall d’actes a escollir per a joves i tota la població d’Onda en general. "Finalment, volem comunicar que a l’haver passat tant poc de temps des de la nostra fundació, no podem aportar una programació rica en actes per a aquesta propera Fira. Tot i això, els membres de les FAO esperem que aquesta experiència inicial serveixca per a crear un punt de partida perquè se sume més gent que desitge participar en l’organització d’aquest esdeveniment, que esperem que siga un punt de referència de l’ambient musical, cultural i reivindicatiu de Castelló. Per a poder informar-vos i contactar amb nosaltres comptem amb pàgina al Facebook: Festes Alternatives d’Onda”, acaba el comunicat.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.