El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 5 de mayo de 2024

Compromís per Onda valora “totes les opcions de govern d’esquerra”

31/05/2015 | 21:18 h
Comentarios
2

Compromís per Onda està valorant totes les possibilitats de govern però no decidiran res fins que no parlen aquesta setmana amb la resta de formacions d'esquerra. “De moment només coneixem la postura d’Esquerra Unida i nosaltres no descartem res, però encara ens hem de seure els quatre a parlar i valorar totes les propostes, a més de ficar les nostres damunt de la taula”, indica Lluís Pastor Catalan, regidor electe a l'Ajunament d'Onda per la coalició valencianista, progressista i ecologista (en la foto amb el regidor d'EUPV, Iván Tauste Ruiz i les respectives parelles, disabte al Mònaco).

"Després de vàries reunions del col·lectiu local de Compromís per Onda i una vegada decidides les línies programàtiques que volem reclamar perquè es done un possible pacte d’esquerres junt a Esquerra Unida, Onda Si Se Puede i el PSOE, Compromís començarà les reunions amb estos partits per a consensuar les polítiques que es duran a terme els següents 4 anys", afegeix una nota de premsa.

Segons Lluís Pastor, “per a nosaltres el més important és quines polítiques es faran i com es faran. Abans de parlar de qui ho farà, hem de deixar estos punts clars. Compromís reclamarà un pla d’emergència social i una total transparència en la gestió municipal entre altres coses", indica també la nota.

Comentarios:
2
Séptimo Caballería
02/06/2015 | 18:05 h
#
Transparencia ya existe, Lluís, emergencia social, también (Onda sin desahucios), todo puesto en marcha por el PP de Salvador Aguilella estos 4 años, este Alcalde que dejas de lado en tus conversaciones después que os llamara el día siguiente de las elecciones.
Ironia On
02/06/2015 | 21:35 h
#
Que no que no, que ahora viene el gran "cambio y justicia" en Onda...
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.