El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 2 de mayo de 2024

Candidatura del PSPV-PSOE a l’Ajuntament de Suera

04/05/2015 | 16:50 h
Comentarios
0

Aquest cap de setmana s'ha presentat al saló de la Font Seca la candidatura del PSPV-PSOE a l'Ajuntament de Suera, encapçalada una vegada més per l'actual alcalde, José Pascual Martí García, que aspira a revalidar l'alcaldia que ocupa durant vuit anys.

Al final de l'acte ha intervingut Antonio Lorenzo Górriz, membre de l'executiva nacional del PSPV-PSOE i integrant de la candidatura socialista a l'Ajuntament de Castelló. A més de l'alcaldable Martí, també han parlat Miriam Arrandis Garcia i José Calatayud Montoliu, que actualment ocupen tinences d'alcaldia a l'Ajuntament de Suera.

També estaven presentes a l'acte Vicente Juan Prades Ramos, nou candidat del PSPV-PSOE a l'alcaldia de Tales, Juan José Orcajada Pradas, a la d'Ayódar, Asunción Capilla Tamborero, a la de Fuentes de Ayódar, així com integrants de les seues candidatures. Igualment, el senador Enrique Navarro Andreu o el diputat provincial i secretari general socialista a la comarca de la Plana Baixa, Juan Miguel Salvador Pérez, amddós d'Onda.

La candidatura completa del PSPV-PSOE a l'Ajuntament de Suera és la següent:

1. JOSÉ PASCUAL MARTÍ GARCÍA
2. JOSE CALATAYUD MONTOLIU
3. MIRIAM ARRANDIS GARCIA
4. JOSE MANUEL PALLARES PALANQUES
5. FERMI CANOS SERRANO
6. GILDA NAE
7. LLUIS GARCIA SERRANO
Suplentes
1. JESUS GARCIA TALAYA
2. ANGELES FABREGAT GARGALLO
3. SANTIAGO MOLINER SERRANO

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.