El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 23 de mayo de 2024

Massiva presentació del llibre Estudi lingüístic de la toponímia rural d’Onda, de Maite Àlvaro

23/04/2015 | 07:58 h
Comentarios
0

Dins de la IV Setmana Cultural, s'ha presentat en un acte massiu el llibre Estudi lingüístic de la toponímima rural d'Onda, de Maria Teresa Àlvaro Martí, publicat per la Universitat Jaume I (UJI) amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Han intervingut el professor de Història del Dret i de les Institucions de la UJI, l'onder Vicent Garcia Edo, que ha destacat el caràcter científic de l'obra, la tinent d'alcalde de Cultura i Educació, María Dolores Feliu García, que ha agraït el treballa realitzat per l'autora, i la mateixa Maite Àlvaro, que ha explicat la metodologia utilitzada i el contingut del seu tan complet llibre. També ha llançat algunes propostes per a avançar en la normalització de la toponímia rural a Onda.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.