El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 28 de abril de 2024

Compromís ja té candidatura municipal a Onda i Suera

02/04/2015 | 13:56 h
Comentarios
0

Compromís per Onda ha fet pública aquest dijous la llista sencera que es presentarà a les eleccions municipals del 24 de maig, i que s'afegeix a la candidatura de Compromís per Suera, presentada ja oficialment el 21 de març, acte al qual corresponen la foto de baix i les 28 de la galeria d'imatges de més avall.

La presentació oficial de la llista de Compromís per Onda serà dimecre 15 d'abril, a les 19 hores, a La Cassola, en un acte amb la presència de Mònica Oltra, candidata a la presidència de la Generalitat per la coalicío valencianista i progressista.

Segons ha expressat Lluís Pastor Catalan, candidat a l’alcaldia d'Onda per Compromís, “hem consensuat una llista de gent preparada, amb il·lusió i ganes de dedicar tots els seus esforços al servei del poble d’Onda, tots i totes junts pretenem tornar a l’ajuntament la democràcia i transparència que la majoria absoluta del PP d’Onda li ha llevat durant estos 4 anys”, transcriu una nota de premsa de la coalíció.


“Les nostres línies d’actuació es basaran en aconseguir que Onda siga un poble per a les persones, fent partícips als ciutadans de les decisions importants com les obres, els pressupostos municipals i altres temes del dia a dia. També millorarem la transparència sobre la corporació municipal, les contratactacions d’obres i serveis i les finances municipals. Treballarem per la igualtat d’oportunitats de tots els col·lectius presents al poble i dedicarem tots els nostres esforços en matèria d’ocupació, potenciant el comerç, l’agricultura i el turisme com a motors d’Onda sense oblidar-se de la nostra indústria, la ceràmica, que tan maltractada està per part del govern central del Partit Popular, a més, acabar amb la situació de pobresa de moltes famílies d’onda serà una de les nostres prioritats a l’igual que la promoció del nostre patrimoni, la nostra cultura i la nostra llengua” ha afegit Lluís Pastor en transcripció de la nota.
La llista electoral de Compromís per Onda és la següent:
1. Lluís Pastor Catalan
2. Emi Tirado Bodelón
3. Albert Miret Ballester
4. Neus Cerdà Ramos
5. Celia Gil Granel
6. Jose Julio Centelles Mariner
7. Pascual Colera Bonifasi
8. Laia Piquer Molina
9. Vicent Cerdà Alfonso
10. Rita Bonet Piquer
11. Sergio Garcia Chorva
12. Aida Aguilella Serrano
13. Miguel Vives Jiménez
14. Rosa Castelló Morro
15. Vicent Martí Colera
16. Alicia Villar Aguiles
17. Vicent Pallarés Porcar
18. Maria Lourdes García Campos
19. Rubén Trenzano Juan
20. Sam Yuste García
21. Cristina Pastor Franch

SUPLENT 1. José Cabedo Franch


 

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.