El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 10 de mayo de 2024

Compromís per Onda proposa un programa municipal educatiu extraescolar

17/03/2015 | 11:28 h
Comentarios
0

Compromís per Onda vol crear un programa educatiu municipal per a millorar l'oferta extraescolar. Segons la candidata número dos de la lista municipal, Emi Tirado Bodelón, “ens agradaria promoure disciplines com les arts plàstiques, la música i el teatre, entre altres, a més d'augmentar l'oferta esportiva, i oferir altres esports com la Pilota Valenciana. La idea és donar ajudes a les escoles públiques perquè puguen complir aquests objectius oferint classes que desenvolupen i complementen una bona educació infantil i primaria”, transcriu una not de premsa d'aquesta colaició valencianista i progressista.

Entre les noves propostes de Compromís s'inclou fomentar la Cultura Valenciana i donar al·licients, perquè els xiquets i les xiquetes treballen els horts escolars. "Pensem que ensenyar als xiquets/es a què aprenguen a treballar els hort pot ser, a la vegada que divertit, productiu per ensenyar-los a que estimen la natura, la collita que tingueren es podria utilitzar en els propis menjadors escolars fomentant així també una bona educació alimentària", indica Tirado en transcripció de la nota.

A més d'aquesta proposta, Compromís també planteja fer tallers d'habilitats emocionals, ioga o massatge infantil, entre altres noves idees, per tal d'ajudar al seu desenvolupament personal, sobretot en el cas dels xiquets o les xiquetes que més els costa relacionar-se.

“De moment tenim idees de les que hem parlat amb alguns experts, però volem crear aquest programa amb calma i la col·laboració de professionals per tal de posar en marxa una oferta que ajude a desenvolupar una bona educació i a promoure la nostra cultura”, afirma Emi Tirado, segons acaba transcribint la nota de premsa de Compromís per Onda.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.