El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 18 de mayo de 2024

Compromís per Onda insisteix en un pla d’igualtat en el Dia de la Dona Treballadora

08/03/2015 | 10:44 h
Comentarios
0

Compromís per Onda vol commemorar el Dia de la Dona Treballadora tornant a exposar una de les seues propostes del programa per a les eleccions municipals: impulsar des de l'Ajuntament un pla d'igualtat amb dotació econòmica per a realitzar xerrades, cursos i crear una oficina d'ajuda i assessorament a víctimes de maltractament per la violència de gènere, tant física com psicològica.

“Per a nosaltres el dia 8 de Març és commemoratiu d'un treball que es fa durant tot l'any i del que queda molt per fer”, diu Emi Tirado Bodelón, candidata número 2 de la candidatura de Compromís a l'Ajuntament d'Onda, segons transcriu una nota d'aquea coálició valencianista i progressista. “La lluita contra la desigualtat no ha de ser exclussiva de les dones. Per aconseguir la igualtat real els homes han d'involucrar-se al mateix nivell”, afegeix Tirado.

"El pla de Compromís inclourà de nou a l'Ajuntament la Fundació Isonomia, i fomentarà el paper fonamental que han de tindre la comunitat educativa i la joventut per a lograr la igualtat entre homes i dones", indica també la nota.

Segons Emi Tirado Bodelón, “és molt important trencar amb els tòpics sexistes des de menuts i donar una educació que ens permetrà ser més lliures i independents, es requerix un aprenentatge de valors justos i equitatius associat a un canvi d'actitud en la societat”, acaba transcribint txtaulment la nota de Compromís per Onda en el Dia Internacional de la dona Treballadora.
 

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.